Wednesday, November 28, 2012

Al-Fatihah

I just got a sad news from my mom ....my best friend's grandfather had passed away this evening.  My best friend's name is Nur Fatihah ... and her mom is my mom' colleague at work ..

Al-Fatihah to her granddaddy ...May Allah Bestows his grand-daddy's soul with Rahmah and may his soul be placed among all the soleheen...Ameen..

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com



 Follower saya : HANYA 10 ORANG SAHAJA!

marilah blogwalking dan follow saya pulak ....huhu..sedih lah pulak ...
Inilah sebab saya nak join segmen Kak Mia ni..harap-harap dapatlah naikkan jumlah follower saya ...

Saya suka baca blog Kak Mia sebab ia banyak maklumat yang berguna dan boleh menolong bloggers baru terutama macam saya ni ...masih banyak yang saya mesti tahu dan belajar untuk menjadi blogger yang berjaya ...

dan akhir sekali saya suka tengok senyuman Kak Mia yang manis itu ... 

macam senyuman ni kan ...hehehe


 ok..dah siap .....

Pencarian Bloglist Disember

As-Salam..kali ni Hana nak join segmen PENCARIAN BLOGLIST DISEMBER 
yang dianjurkan oleh Nurfara Hani ...

comel sungguh tengok banner Nurfara Hani ni ..
http://4.bp.blogspot.com/-ET8Xr3wJmq8/UKzO8WJ9XZI/AAAAAAAAC3I/YsG5JvItJdE/s1600/cats.jpg 
 jom lah you all ...tinggal lagi beberapa jam sebelum pencarian ini di tamatkan pada malam ini ...


Tuesday, November 20, 2012

Segmen Jom Follow by Farah dan Ainny

As-Salam semua rakan-rakan blogger ...(huhu..macam lah ramai sangat sahabat blogger...) ..sebab tak ramai lah tu nak join segmen ni .. jom join segmen Follow by Farah dan Ainny


PERATURAN-Peraturan nya !
- Mestilah Warganegara Malaysia.   Ya ya ..saya warganegara Malaysia sejati!
- Tak kiralah perempuan ataupun lelaki.  - saya perempuan
- Tiada had umur. - ..ok . saya budak baru belajar.
- Ada blog *wajibada blog ni ...
Syarat-syaratnya
- Follow blog FARAH dan blog AINNY ! *wajib* *kitorang akan follow balik- done
- Follow twitter Farah, klik SINI ! *wajib* *kalau takde twitter takpe* -tak ada akaun twitter
- Follow SINI ! *wajib* *kalau takde account ni tak payah follow* -tak ada akaun ni..
- Buat entry yang bertajuk ''Segmen Jom Follow by Farah dan Ainny" - done
- Tempekkan banner yang tak seberapa tu dan linkkan ke entry ini. - done
-  Done ! Tinggalkan link entry korang kat ruangan komen. - done
 
ok...dah siappp...