Wednesday, November 28, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com



 Follower saya : HANYA 10 ORANG SAHAJA!

marilah blogwalking dan follow saya pulak ....huhu..sedih lah pulak ...
Inilah sebab saya nak join segmen Kak Mia ni..harap-harap dapatlah naikkan jumlah follower saya ...

Saya suka baca blog Kak Mia sebab ia banyak maklumat yang berguna dan boleh menolong bloggers baru terutama macam saya ni ...masih banyak yang saya mesti tahu dan belajar untuk menjadi blogger yang berjaya ...

dan akhir sekali saya suka tengok senyuman Kak Mia yang manis itu ... 

macam senyuman ni kan ...hehehe


 ok..dah siap .....

42 comments:

  1. terima kasih ya hana.. sudi join segmen kak mia ni. dah check dan entri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
  2. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam AyuInsyirah,

      Hana dah join segmen Ayu ... terimakasih

      Delete
  3. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Engku Muzahadin,

      terimakasih datang jenguk sini...dan terimakasih kerana follow saya semula ...
      saya dah follow blog saudara juga

      Hana

      Delete
  4. BW+FOLLOW blog ohsem nie.. #14
    dari segmen sama.. :)
    salam kenal :)
    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html ----> gudluck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Perkenalan XBossKucingX,

      Terimakasih kerana sudi singgah ke blog Hana yang tak seberapa ini... dan terimakasih kerana sudi follow ..
      Insyaallah Hana akan jengah blog anda juga dan follow...

      Hana Haslan

      Delete
  5. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Najihah Hasin,

      Hana pun dah follow blog Najihah...;-)

      Delete
  6. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, dah bw dan follow... terimakasih

      Delete
  7. Salam , azwa datang terjah n follow , dari segmen yang sama.. =)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      terimakasih sudi singgah dan follow blog saya yg tak seberapa ini ..

      Hana

      Delete
  9. Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Jangan lupa FOLLOW sini http://ieta-myblog.blogspot.com juga ya… Salam Perkenalan ^_^ tq…

    ReplyDelete
  10. dri segmen yg sma :)
    done follow .

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Azira..terimakasih sudi singgah

      nanti saya bw dan follow blog awak pulak ...

      Hana

      Delete
  11. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Farra...

      nnt saya bw dan follow ya ..

      Delete
  12. singgah dari segmen yg sama. jemput singgah &follow juga ye.:)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, dah bw dan follow ..

      terimakasih ..
      Hana

      Delete
  13. singgah dari segmen yang sama... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Hana dah jenguk blog miz Ruha dan dah follow...terimakasih sudi singgah sini ..

      Delete
  14. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, Hana dah balas kunjungan ..terimakasih

      Delete
  15. Singgah dari segmen sama.
    Follow sini.. #22

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ibu Nor Salmi...

      Hana dah jenguk blog ibu dan dah follow ...

      Delete
  16. salam..sy dtg singgah bw..dri segmen sme..slm knal..ad mse free jom la jenguk blog sy..hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thankz(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah berkunjung ke blog Pecinta Pink dan dah follow jugak... thanks ya

      Delete
  17. salam , saya dari segmen yang sama . sudah follow awk . :) harap dapat follow saya jugak ..
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Gadis Cupcakes,
      sudah berkunjung ke blog anda.. dan dah follow ...

      Delete
  18. salam, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

    jemput singgah sambil minum tea secawan :)
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Nunnaly,
      Hana dah jalan-jalan blogwalking dari segmen yg sama ke blog Nunnaly yang cun ...:-)
      dah follow juga jugak ..

      Hana

      Delete
  19. cantik senyuman mereka kan.. senyumlah senyumlah ahai che mek molek... *nyanyi pulop*

    salam kenal... dari segmen sama.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maria Menado...wahhh mak saya kata nama awak macam nama penyanyi terkenal suatu masa dulu ...saya tak kenal, tapi nenek saya kenal ...mesti awak pun suara sedap macam penyanyi tu kan ...

      saya dah follow blog awak juga..sila lah follow blog saya ya ..

      Hana

      Delete
  20. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Kak Mia...blog Hana juga tersenarai ...harap-harap dapat menambah followers Hana

      Delete
  21. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen kakmia :)

    salam kenal ^_^

    jom lawat http://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. salam kenal,
    maaf terlambat BW & follow...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete