Monday, December 31, 2012

Istanbul Aku Datang

Sebenarnya sudah lama saya nak update mengenai post ini ...
kakak saya Wafa' , masuk pertandingan Hot FM dan memenangi tiket percuma untuk menonton tayangan perdana  filem ISTANBUL AKU DATANG ini bersama pelakon-pelakonnya ...

Jadi mak dan kakak saya pun ajak saya dan kawan saya sekali untuk menonton tayangan perdana ni di Subang Parade..

Rasanya tak payahlah saya nak tulis panjang-panjang kerana semua orang sudah menontonnya...
jom layan gambar...
 bersama my BFF, Aida
 Tomok
 Lisa Surihani
 Bersama abang saya Ammar dan Lisa
 Aizad
Aida menang cabutan bertuah,,dapat voucher SR

Tahun Baru 2013

SELAMAT DATANG 2013

ALHAMDULILLAH MELANGKAH SETAHUN LAGI ...
UMUR JUGA SUDAH MENINGKAT SETAHUN LAGI..
NAIK DARJAH LAGI
SEMOGA TAHUN BARU INI AKAN MENDATANGKAN LEBIH BANYAK KEJAYAAN DAN KEBAHGIAAN UNTUK SAYA SEKELUARGA...
SELAMAT TAHUN BARU 2013

Tuesday, December 11, 2012

Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012


 Nak tengok syarat-syaratnya klik lah kat jambangan bunga ros merah yang sangt cantik kat atas tu ...
tarikh tutup: 12/12/12

SEGMEN : BLOGLIST DISEMBER 2012 OLEH SURIAQISTINA

Saya nak join segmen bloglist lagi ..harap-harap dapat tersenarai... kali ini oleh SuriaQistina ..
 
SEGMEN : BLOGLIST DISEMBER 2012 OLEH SURIAQISTINA

syarat-syaratnya senang ajer...
you all klik lah kat sini. atau klik kat banner di atas.
cepat cepat tau ...tarikh tutup nya:
TARIKH TUTUP : 12.12.12 (12.12 tgh malam) 

Wednesday, November 28, 2012

Al-Fatihah

I just got a sad news from my mom ....my best friend's grandfather had passed away this evening.  My best friend's name is Nur Fatihah ... and her mom is my mom' colleague at work ..

Al-Fatihah to her granddaddy ...May Allah Bestows his grand-daddy's soul with Rahmah and may his soul be placed among all the soleheen...Ameen..

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com



 Follower saya : HANYA 10 ORANG SAHAJA!

marilah blogwalking dan follow saya pulak ....huhu..sedih lah pulak ...
Inilah sebab saya nak join segmen Kak Mia ni..harap-harap dapatlah naikkan jumlah follower saya ...

Saya suka baca blog Kak Mia sebab ia banyak maklumat yang berguna dan boleh menolong bloggers baru terutama macam saya ni ...masih banyak yang saya mesti tahu dan belajar untuk menjadi blogger yang berjaya ...

dan akhir sekali saya suka tengok senyuman Kak Mia yang manis itu ... 

macam senyuman ni kan ...hehehe


 ok..dah siap .....

Pencarian Bloglist Disember

As-Salam..kali ni Hana nak join segmen PENCARIAN BLOGLIST DISEMBER 
yang dianjurkan oleh Nurfara Hani ...

comel sungguh tengok banner Nurfara Hani ni ..
http://4.bp.blogspot.com/-ET8Xr3wJmq8/UKzO8WJ9XZI/AAAAAAAAC3I/YsG5JvItJdE/s1600/cats.jpg 
 jom lah you all ...tinggal lagi beberapa jam sebelum pencarian ini di tamatkan pada malam ini ...